Hindbærmousse med mørk chokolade

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 4. februar 2019 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Hindbærmousse

200 g hindbær, frost
1 ½ tsk. flydende sødemiddel
80 g piskefløde, 38 %
50 g skyr naturel

Pynt

20 g mørk chokolade, 70 % eller derover
mynteblad
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Bemærk: Moussen skal afkøle.

Sådan gør du

1
Kom hindbærrene i en lille gryde og tilsæt eventuelt en anelse vand. Giv dem et opkog i 3-4 minutter - til det meste af væsken er væk. Smag til med sødemiddel. Afkøl hinbærkompotten til den er helt kold.
2
Pisk fløde. Vend fløde, skyr og hindbærkompot forsigtigt sammen. Smag til igen med lidt sødemiddel.
3
Hæld moussen på glas og sæt den på køl, til den skal spises.
4
Hak chokoladen.
5
Servér med chokolade og mynteblade på toppen.

Tips og gode råd

Tip #1
Stil moussen på frost og servér den let frossen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Skyr naturel
Håndfuld 4:Hindbær, frost
Fedt:Mørk chokolade, 70 % eller derover; piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Flydende sødemiddel; mynteblad

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:275550
Fedt:21 g42 g
Kulhydrat:12 g24 g
Kostfibre:4 g8 g
Protein:6 g12 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt